Судак "Пікантний"
633
інгредієнти:
- Судак 5 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Лимон (сік лимона) 1 шт.
- Майонез
- Лавровий лист
- Зелень свіжа (петрушка, кріп)
Рибу очистити, порізати на порційні шматки, помістити на тарілку, засипавши сіллю і приправами для риби, дати постояти 15 хвилин. На дно сковороди (каструлі) з товстим дном покласти нарізану кільцями цибулю.
На цибулю морквину.
Посипати зеленню.
На зелень викласти підготовлену рибу. На кожен шматочок риби покласти по тоненькому кружечку лимона. Можна просто скропити лимонним соком.
Все залити майонезом, ще раз посипати зеленню і покришеним лавровим листом.
Закрити щільно кришкою, поставити на вогонь і тушкувати на маленькому вогні 30 хвилин.
Итальянская кухня в Петербурге - украинская кухня доставка.
Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
recepti.biz.ua торт медовик трех дневный
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі