Судак під вершковим соусом
- Судак (свіжий) 1 кг
- Сметана 500 г
- Масло вершкове 100 г
- Зелень (петрушка, зелена цибуля) 0.5 пуч.
- Спеції (сіль, перець)
- Картопля 1.5 кг
- Гриби (печериці) 0.5 кг
Очищену і промиту рибу нарізати порціями.
Скласти у змащений маслом сотейник.
Зверху - шар картоплі, нарізаної тонкими кружечками.
Потім знову судак.
І так кілька разів.
Посолити страву, посипати перцем.
Залити розігрітим маслом і сметаною, закрити посудину кришкою і тушкувати в духовці хвилин 30-40 при температурі 180 -200 градусів.
Готову рибу викласти на тарілку.
В окрему посудину процідити бульйон, у якому варилася риба, опустити шматочок вершкового масла, змішаного з борошном; розмішати, зняти з вогню, покласти у соус готові печериці.
Подаючи рибу, залити її соусом і на кожен шматочок судака покласти по кружечку тонко нарізаного лимона.
Гарнір - відварена картопля, заправлена вершковим маслом.
Простые рецепты блюд - французская кухня рецепты. Тушенка, Паштеты, Каши. Рецепты.
Плов рецепт приготовления со свининой фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салаты на Новый год: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Как приготовить летний салат.
Рецепт торта з чорносливомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter