Судак під вершковим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
1347 Судак під вершковим соусом
Фото - Судак під вершковим соусом
інгредієнти:
  • Судак (свіжий) 1 кг
  • Сметана 500 г
  • Масло вершкове 100 г
  • Зелень (петрушка, зелена цибуля) 0.5 пуч.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Картопля 1.5 кг
  • Гриби (печериці) 0.5 кг

Очищену і промиту рибу нарізати порціями.

Скласти у змащений маслом сотейник.

Зверху - шар картоплі, нарізаної тонкими кружечками.

Потім знову судак.

І так кілька разів.

Посолити страву, посипати перцем.

Залити розігрітим маслом і сметаною, закрити посудину кришкою і тушкувати в духовці хвилин 30-40 при температурі 180 -200 градусів.

Готову рибу викласти на тарілку.

В окрему посудину процідити бульйон, у якому варилася риба, опустити шматочок вершкового масла, змішаного з борошном; розмішати, зняти з вогню, покласти у соус готові печериці.

Подаючи рибу, залити її соусом і на кожен шматочок судака покласти по кружечку тонко нарізаного лимона.

Гарнір - відварена картопля, заправлена вершковим маслом.

Простые рецепты блюд - французская кухня рецепты. Тушенка, Паштеты, Каши. Рецепты.

Плов рецепт приготовления со свининой фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Салаты на Новый год: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Как приготовить летний салат.

Рецепт торта з чорносливомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы