Судак на пару із бурим рисом
- Судак (філе) 400 г
- Лайм 1 шт.
- Рис бурий 200 г
- Часник 2 зуб.
- Імбир (корінь)
- Цибуля зелена 1 шт.
- Кінза
- Перець чилі 1 шт.
- Соєвий соус 1.5 ст.л.
- Олія кунжутна 1.5 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
Замочити бурий рис.
Часник і імбир подрібнити на дрібній тертці, чилі очистити від насіння і порізати, із лайма зняти цедру, сік віджати.
Стебло цибулі порізати навскоси.
Поставити варити рис.
Філе судака покласти у пароварку, приправити сіллю і перцем, полити соком лайма (не менше половини соку потрібно залишити), зверху присипати цедрою лайма, цибулею і половиною подрібненого перцю чилі.
Приготувати судака на пару.
Приготувати соус для рису, змішавши сік, що залишився від лайма, перець, соєвий соус, кунжутну олію, імбир і часник.
Готовий рис заправити соусом і акуратно перемішати.
На тарілку гіркою викласти рис, зверху рибу. Присипати зеленню кінзи і подавати.
Рецепт приготовления салата мимозаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Картинки фк Спартака тут
Салат-коктейль из Курицы. Овощной салат с Курицей и домашним сыром.
Салаты рецепты с фото с креветкамиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Купить бытовую химию оптом - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter