Судак із грибами
638
інгредієнти:
- Судак (філе) 0.5 кг
- Гриби (глива) 0.3 кг
- Морква 2 шт.
- Сир твердий 200 г
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Сіль, перець
Філе судака помити і підсушити. Рибу обсмажити на сковороді на рослинній олії по 2-3 хвилини з обох сторін. Окремо на сковороді обсмажити цибулю дрібно нарізану і натерту на крупній тертці моркву, сир натерти на крупній тертці. Гриби нарізати не дуже дрібно.
Укласти у посудину усе шарами. Рибу, моркву з цибулею, гриби і сир, поставити на 15-20 хвилин у духовку на 180 градусів.
Гарнір можна використовувати будь-який.
Легкие супы рецепты с фотоМеждународная ассоциация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
http://recepti.biz.ua салаты из рыбы и морепродуктов рецепты
Пироги со шпинатом. Спанакопитта, пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі