Судак фарширований "Оригінальний"
743
інгредієнти:
- Риба (судак) 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Желатин
- Спеції (сіль, перець)
Рибку очистити, помити, розрізати уздовж черева, видалити кістки.
Посолити, поперчити, посипати сухим желатином.
Морквину нарізати тонкою соломкою, цибулю - півкільцями. Обсмажити до напівготовності.
Відварити яйця, нарізати кружечками.
Викласти обсмажену моркву з цибулею.
Зверху скибочки яєць.
Скласти, надаючи вид риби, і запікати у духовці до готовності - хвилин 30-40.
Дістати, остудити і покласти в холодильник на ніч.
Зранку дістати і нарізати на шматочки.
Рогалики рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Итальянская кухня в Петербурге: украинская кухня. Кухня STOLLINE. Недорого.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі