Судак, фарширований креветками
- Судак 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Креветки (очищені) 200 г
- Печериці 300 г
- Сметана
- Борошно
Рибку почистити, зняти шкіру, відділити м'ясо від кісток, нарізати кубиками.
1 цибулину нарізати дрібно і обсмажити на вершковому маслі.
Змішати нарізану рибу, цибулю і креветки. Посолити, поперчити, добре перемішати.
Нафарширувати підготовленою масою шкіру риби.
Запекти в духовці до готовності - хвилин 40. Приготувати капелюх і сигару із тіста (борошно + вода, смажити у фритюрі).
Печериці нарізати пластинками, цибулю - чвертькільцями, обсмажити. Додати сметану, 1 ст. л. борошна і тушкувати до загустіння.
На тарілку викласти «подушку» із грибів з цибулею.
Зверху - рибку. Прикрасити.
Грильяжный торт, недорого! Жми - как испечь грильяжный торт.
Поможем выйти замуж в Германию - торт медовый с черносливом рецепт. Торт В Мультиварке Рецепты.
Приготовь вкусный плов! Легко: плов рецепт приготовления. Как приготовить вкусный шашлык.
Фото и рецепты салатов тут
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter