Судак фарширований
- Судак 2 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Сіль, перець
- Прянощі
Почистити рибу, вимити, випатрати, обмазати сіллю, перцем і прянощами. Покласти на фольгу.
Тушкувати на сковороді: 1 цибулину, потерту на крупній тертці моркву і порізаний дрібно болгарський перець (посолити, поперчити).
Сумішшю з тушкованих овочів набити черевце риби. Зверху викласти порізані кружечками помідори і лимон.
Загорнути у фольгу. Запікати приблизно 25-30 хвилин у багатті; 30-35 хвилин у духовці.
ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салаты с заправкой из йогуртаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт салата языка. Рецепт салата тещин язык.
Рецепты приготовления блюд - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты.
Кортадо эспрессо с молокомэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter