Судак фарширований

ДРУГІ СТРАВИ
613 Судак фарширований
Фото - Судак фарширований
інгредієнти:
  • Судак 2 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Сіль, перець
  • Прянощі

Почистити рибу, вимити, випатрати, обмазати сіллю, перцем і прянощами. Покласти на фольгу.

Тушкувати на сковороді: 1 цибулину, потерту на крупній тертці моркву і порізаний дрібно болгарський перець (посолити, поперчити).

Сумішшю з тушкованих овочів набити черевце риби. Зверху викласти порізані кружечками помідори і лимон.

Загорнути у фольгу. Запікати приблизно 25-30 хвилин у багатті; 30-35 хвилин у духовці.

ЗдесьРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Салаты с заправкой из йогуртаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепт салата языка. Рецепт салата тещин язык.

Рецепты приготовления блюд - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты.

Кортадо эспрессо с молокомэспрессо

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter