Судак
- Судак
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Олія соняшникова 200 мл
- Сіль
- Перець чорний
- Петрушка
- Кріп
- Лимон 6 шт.
- Цибуля 50 г
Рибу почистити, відокремити хвіст і голову від тушки, відокремити м'ясо від кісток, порізати на порційні шматочки, посолити + поперчити, обваляти в сухарях підсмажити на олії. Подавати із зеленню і лимоном.
Хвіст, хребет і голову варити 8 хвилин в киплячій підсоленій воді із зеленню, лавровим листом.
Ікру видавити з пліви, додати дрібно нарізану цибулю + сире яйце + панірувальні сухарі, що залишилися (2 -4 ст. ложки) + сіль + перець, перемішати, викладати ложкою на сковороду з розігрітою олією (як оладки), смажити з двох сторін 2-3 хвилини.
Салаты рецепты - салат белоцерковский рецепт.
recepti.biz.ua рецепт и история Киевского торта
Домашняя еда в пакетиках - рецепты пудингов для детей. Правильное питание для детей.
Чанахи рецепт в мультиваркеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter