Стручкова квасоля з м'ясом
1650
інгредієнти:
- М´ясо (пісна свинина, курка, індичка, телятина)
- Квасоля (стручкова, заморожена)
- Цибуля ріпчаста
- Часник
- Соус (томатний)
- Горіхи кедрові
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Спеції (для м´яса)
- Базилік
Дрібно порізати м'ясо і обсмажити його разом з порізаною цибулею до готовності. При обсмажуванні додати спеції - базилік, приправу для м'яса, карі.
У каструлю з киплячою водою додати заморожену квасолю і варити хвилин 5-7. Квасолю відкинути на дуршлак і з'єднати з м'ясом.
Додати сіль, перець, часник подрібнений. Додати 2 столові ложки томатного соусу і трохи води. Тримати на вогні ще хвилин 5-7 помішуючи.
Перед подачею на стіл посипати обсмаженими кедровими горішками і зеленню (кріп і петрушка).
Рецепты диетические блюда при гастритеДиетические рецепты. Правила здорового питания и диетические рецепты
Рецепты для мультиварки, вкусно - кулинарные рецепты праздничных блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі