Стручкова квасоля з м'ясом

ДРУГІ СТРАВИ
1636 Стручкова квасоля з м'ясом
Фото - Стручкова квасоля з м'ясом
інгредієнти:
  • М´ясо (пісна свинина, курка, індичка, телятина)
  • Квасоля (стручкова, заморожена)
  • Цибуля ріпчаста
  • Часник
  • Соус (томатний)
  • Горіхи кедрові
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Спеції (для м´яса)
  • Базилік

Дрібно порізати м'ясо і обсмажити його разом з порізаною цибулею до готовності. При обсмажуванні додати спеції - базилік, приправу для м'яса, карі.

У каструлю з киплячою водою додати заморожену квасолю і варити хвилин 5-7. Квасолю відкинути на дуршлак і з'єднати з м'ясом.

Додати сіль, перець, часник подрібнений. Додати 2 столові ложки томатного соусу і трохи води. Тримати на вогні ще хвилин 5-7 помішуючи.

Перед подачею на стіл посипати обсмаженими кедровими горішками і зеленню (кріп і петрушка).

Рецепты диетические блюда при гастритеДиетические рецепты. Правила здорового питания и диетические рецепты

Рецепты для мультиварки, вкусно - кулинарные рецепты праздничных блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter