Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі
- Квасоля (стручкова, свіжа) 200 г
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
- Помідор (великі) 2 шт.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Оцет бальзамічний 1 ст.л.
- Печериці 300 г
- Базилік (фіолетовий) 0.5 скл.
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Квасолю перебрати, вимити, відрізати хвостики. Нарізати шматочками по 2 см. Відварити в киплячій підсоленій воді, майже до готовності.
На сковороді розігріти олію. Часник дрібно нарізати, додати в розігріту олію. До часнику додати розмарин. Обсмажувати разом до появи характерного аромату.
Додати до часнику з розмарином цибулю, нарізану соломкою. Трохи обсмажити (1-2 хвилини).
Додати нарізані печериці. Нарізати довільно. Обсмажити все разом майже до готовності грибів.
Далі додати відварену квасолю (воду злити).
З помідорів зняти шкірку (надрізати хрест-навхрест, обшпарити), дуже дрібно нарізати або подрібнити в блендері (натерти на тертці). Додати у сковорідку.
Посолити й поперчити. Додати бальзамічний оцет. Довести все до кипіння.
Додати базилік. Накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 5-7 хвилин.
Кондитерские формы - кекс з яблуками рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты для ужина - французская кухня рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Как приготовить вкусный шашлык: холодные закуски в лаваше. Холодные закуски.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter