Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1153 Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі
Фото - Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі
інгредієнти:
  • Квасоля (стручкова, свіжа) 200 г
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
  • Помідор (великі) 2 шт.
  • Розмарин (гілочка) 1 шт.
  • Оцет бальзамічний 1 ст.л.
  • Печериці 300 г
  • Базилік (фіолетовий) 0.5 скл.
  • Олія оливкова
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі інгредієнти Квасолю перебрати, вимити, відрізати хвостики. Нарізати шматочками по 2 см. Відварити в киплячій підсоленій воді, майже до готовності.

Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі На сковороді розігріти олію. Часник дрібно нарізати, додати в розігріту олію. До часнику додати розмарин. Обсмажувати разом до появи характерного аромату.

фото Стручкова квасоля з грибами в томатному соусіДодати до часнику з розмарином цибулю, нарізану соломкою. Трохи обсмажити (1-2 хвилини).

Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі Квасоля Додати нарізані печериці. Нарізати довільно. Обсмажити все разом майже до готовності грибів.

Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі Часник Далі додати відварену квасолю (воду злити).

Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі Цибуля ріпчаста З помідорів зняти шкірку (надрізати хрест-навхрест, обшпарити), дуже дрібно нарізати або подрібнити в блендері (натерти на тертці). Додати у сковорідку.

Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі Помідор Посолити й поперчити. Додати бальзамічний оцет. Довести все до кипіння.

Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі Розмарин Додати базилік. Накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 5-7 хвилин.

Стручкова квасоля з грибами в томатному соусі Оцет бальзамічний

 

Кондитерские формы - кекс з яблуками рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты для ужина - французская кухня рецепты. Рецепты Для Мультиварки.

Как приготовить вкусный шашлык: холодные закуски в лаваше. Холодные закуски.