Стручкова квасоля тушкована з помідорами
- Квасоля (стручкова) 500 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Орегано 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Стручкову квасолю промити, обрізати кінчики, можна порізати стручок на 2-3 частини. Відварити квасолю в невеликій кількості води до того, як вона стане злегка похрусткувати (10-12 хвилин), відкинути на дуршлак, промити холодною водою. На сковороді або в качатниці обсмажити на рослинній олії цибулю (дрібно порізану), коли цибуля стане м'якою, додати порізаний кубиками помідор і продавлений або порізаний часник, сіль.
Додати в каструлю з помідорами відварену квасолю, перемішати, накрити кришкою і на маленькому вогні довести до готовності, приблизно 5 хвилин.
Додати перець, орегано - все тушкувати не накриваючи кришкою 5-7 хв.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.
Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром - риба смажена фото. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.
Тайский мясной салат. Мясной салат по-швабски.
Салаты рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Ищете диетические рецепты? Узнай - мастер шеф рецепты. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter