Стручкова квасоля по-італійськи

ДРУГІ СТРАВИ
2963 Стручкова квасоля по-італійськи
Стручкова квасоля по-італійськи
інгредієнти:
  • Квасоля (стручкова) - 1 кг
  • Помідор - 500 г
  • Олія оливкова (можна більше) - 6 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Петрушка
  • Базилік (тільки для прикраси)
  • Перець червоний пекучий (сушений) - 1-2 шт
  • Сіль

Стручкова квасоля по-італійськи інгредієнти Квасолю очистити, промити і помістити в киплячу солону воду. Варити близько 15 хвилин (залежить від розміру).

Стручкова квасоля по-італійськи Після чого виловити і помістити в посуд.

фото Стручкова квасоля по-італійськи У ту ж воду покласти помідори і почекати, коли лусне шкірка. Виловити її і очистити помідори, роздавити вилкою.

Стручкова квасоля по-італійськи Квасоля У розжарене масло видавити часник і покласти перчик. Можна не підсмажувати часник, а лише дати йому нагрітися до виділення аромату.

Стручкова квасоля по-італійськи Помідор Потім додати помідори, поварити 5 хвилин.

Стручкова квасоля по-італійськи Олія оливкова Потім покласти квасолю і посолити за смаком.

Стручкова квасоля по-італійськи Часник Поварити ще 5 хвилин і .

Стручкова квасоля по-італійськи Петрушка . подавати.

Как приготовить летний салат - салат с языка рецепт. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Рецепты салатов морепродуктыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты

Готовим со вкусом: торты без выпечки рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.

Сайт кулинарных здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter