Стручкова квасоля по-італійськи
- Квасоля (стручкова) - 1 кг
- Помідор - 500 г
- Олія оливкова (можна більше) - 6 ст. л.
- Часник - 2 зуб.
- Петрушка
- Базилік (тільки для прикраси)
- Перець червоний пекучий (сушений) - 1-2 шт
- Сіль
Квасолю очистити, промити і помістити в киплячу солону воду. Варити близько 15 хвилин (залежить від розміру).
Після чого виловити і помістити в посуд.
У ту ж воду покласти помідори і почекати, коли лусне шкірка. Виловити її і очистити помідори, роздавити вилкою.
У розжарене масло видавити часник і покласти перчик. Можна не підсмажувати часник, а лише дати йому нагрітися до виділення аромату.
Потім додати помідори, поварити 5 хвилин.
Потім покласти квасолю і посолити за смаком.
Поварити ще 5 хвилин і .
. подавати.
Как приготовить летний салат - салат с языка рецепт. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты салатов морепродуктыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Готовим со вкусом: торты без выпечки рецепты с фото. Кухонные Принадлежности.
Сайт кулинарных здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter