Стручкова квасоля під йогуртовим соусом
721
інгредієнти:
- Квасоля (стручкова) 500 г
- Перець пекучий 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Карі
- Йогурт
- Бульйон
Відварити квасолю в підсоленій воді, відкинути на дуршлак. Цибулю нарізати півкільцями.
Налити в каструлю олію, спасерувати цибулю, додати тонкими кільцями стручковий перець.
Посипати приправою карі, налити йогурт, бульйон.
Квасолю обдати холодною водою, дати стекти воді і додати до йогуртно соусу. Посолити, поперчити і 5 хвилин варити на слабкому вогні до готовності.
До страви можна подати смажене м'ясо з птиці.
Розкласти на тарілку і прикрасити.
Доставка готовой еды на неделю: печенье из творога розочки.
Как приготовить вкусный шашлык - новогодние рецепты закусок.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі