Стручкова квасоля на оливковій олії
- Квасоля (стручкова зелена) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Паста (з солодкого перцю) 1 ст.л.
- Вода 1 скл.
Промити і обсушити квасолю. Розрізати на 3 частини. Залишити в стороні.
Обсмажити цибулю в оливковій олії. Додати квасолю і смажити протягом 5 хвилин.
Очищені і нарізані помідори натерти на тертці й викласти поверх квасолі, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні протягом 45 хвилин або до тих пір, доки квасоля не змінить колір. Якщо пригорає, додати водички трохи.
Посипати сіллю і розмішати. Нехай охолоне до кімнатної температури, подавати страву холодною.
www.recepti.biz.uaправильне харчування
Рецепты пончиков на кефиреРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina: буряк салат рецепт. Салаты рецепты.
Заказать торт на свадьбу - недорогой крем для торта.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.ua рецепты мясо праздничные блюда
Простые рецепты блюд - мастер шеф рецепты. Фирменный магазин Redmond.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter