Стручкова квасоля
690
інгредієнти:
- Квасоля (стручкова зелена) 400 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Оцет (столовий)
- Цукор 2 ч.л.
- Сіль
- Борошно 2 ст.л.
Поставити квасолю на середній вогонь на 10-15 хвилин.
Додати 2 ст. л. томатної пасти.
Трохи оцту, цукру і солі.
Варити ще 10 хвилин. Щоб зробити соус погустіше, треба додати 1-2 ст. л. борошна.
Простые рецепты - рождественские рецепты выпечки.
Шашлык из куриных сердец. Шашлык из куриного сердца.
Домашний майонез рецепт. Майонез легкий.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі