Страва із морепродуктами
- Макарони 450 г
- Філе рибне (кижуч) 400 г
- Креветки тигрові 25 шт.
- Морський гребінець 9 шт.
- Часник 7 зуб.
- Перець болгарський (червоний, жовтий) 2 шт.
- Соус томатний (паста томатна) 300 г
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Цибуля зелена 0.3 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Кабачок
- Сир (пармезан або пекаріно романо) 70 г
- Гриби
- Сік цитрона (лайма) 2 ст.л.
- Перець чорний
У киплячу підсолену воду укинути макарони і варити як зазначено на упаковці (9-12 хвилин).
У товстостінну посудину налити олію, укинути подрібнений часник, підсмажити трохи до золотистого кольору і приємного аромату, не перепалити. Додати перець нарізаний кубиками і кабачки нарізані соломкою, можна додати 6-8 печериць порізаних. Злегка обсмажити. Влити томатний соус і стільки ж гарячої води. Дати закипіти, зменшити вогонь і протушкувати хвилин 7. Коли соус загусне, покласти рибу порізану кубиками 2-3 см, добре перемішати. Додати вогонь. Потім креветки, теж все добре перемішати. Викласти відварені макарони. Якщо соусу замало, можна додати води від макаронів. Все повинно бути досить соковитим і покрито соусом. Додати цибулю і петрушку. Вимкнути вогонь. Все робити дуже швидко. Риба і креветки не повинні бути на вогні більше 3 хвилин. Засипати сиром і перемішати. Зверху полити оливковою олією.
Рецепты диетических блюд при гастрите http://recepti.biz.ua
Купить кондитерку - недорогой крем для торта. Оригинальный торт на день рождени.
Рецепты даши малаховойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат французский рецепт с фото.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
recepti.biz Итальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter