Страва із курячої печінки
- Субпродукти (печінка куряча) 600 г
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Молоко 1.5 скл.
- Сир плавлений 200 г
- Сіль 1 ч.л.
- Приправа 1 ч.л.
- Зелень (кінза) 1 пуч.
Печінку порізати на невеликі шматочки.
Цибулю очистити і порізати півкільцями.
Печінку посолити, змішати із цибулею і залити молоком, залишити маринуватися хвилин на 20-30.
Картоплю очистити і порізати великою соломкою (як для смаження), посипати приправами.
Форму злегка змастити олією, картоплю перемішати із печінкою та цибулею, додати зелень і викласти у форму.
Зверху хаотично розподілити шматочки вершкового масла і плавленого сиру, долити до середини форми води.
Поставити у духовку на 200 градусів на півтори години, періодично помішуючи.
Салати з копченою куркоюсалати з копченою куркою
ЗдесьКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты с малиной - рецепт домашнего печенья на смальце. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter