Стіфадо із кролика
- Кролик
- Борошно
- Сіль
- Олія рослинна
- Часник 3 зуб.
- Вино біле 150 мл
- Гірчиця (у зернах)
- Вершки 300 мл
- Кмин
- Хліб тостовий
- Кріп
- Картопля
Кролика помити, обсушити, обваляти у борошні.
Розігріти олію й обсмажити кролика по 3 хвилини з кожного боку. Відставити в іншу посудину. Зберігати тепло.
У сковороду, де смажився кролик, додати розчавлений часник, додати вино і випарити наполовину.
Додати вершки, гірчицю. Вогонь середній, готувати до 10 хвилин. Потім перелити до кролика.
Зробити маленький вогонь, накрити кришкою і тушкувати 1 годину або більше.
За 15 хвилин до готовності додати у каструлю кмин і розмарин.
Розігріти духовку, на картоплі зробити надрізи, не доходячи близько сантиметра до кінця. З інтервалом у 5 мм. Деко застелити фольгою, змастити картоплю олією і запікати близько півгодини.
Окремо посмажити грінки і нарубати кропу дрібно.
Купить мицелий - салаты из жареных грибов. Очень вкусные салаты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салат с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter