Стерлядь фарширована
- Риба (стерлядь) 1.5 кг
- Печериці (свіжі) 700 г
- Вино біле сухе 150 мл
- Олія рослинна 100 мл
- Сіль
- Желатин 100 г
- Вода 400 мл
- Барвник харчовий (зелений, синій, червоний)
- Майонез 150 мл
- Салат 4 шт.
- Помідор 1 шт.
- Лимон 2 шт.
- Редиска 1 шт.
- Креветки (варені) 12 шт.
- Маслини (зелені, фаршировані, з червоним перцем) 7 шт.
- Маслини (без кісточок) 7 шт.
- Клюква
- Сметана 150 г
- Крохмаль
- Перець болгарський червоний
- Петрушка
При обробці стерляді зчищають великим ножем жучки, розташовані з боків, на черевці, спинці риби, потім розрізають черевце, виймають нутрощі, витягують візігу, видаляють з голови зябра, після чого рибу ретельно промивають у холодній воді.
Рибу натерти сіллю і відкласти, щоб сіль увібралася.
Печериці помити у холодній воді з борошном, щоб вони стали білі і чисті. У сковороду налити невелику кількість олії і покласти печериці, протушкувати, додати вино і довести до готовності. Охолодити.
Желе.
Желатин замочити в 1 склянці холодної кип'яченої води і залишити набухати на 1 годину.
Коли желатин набубнявіє, поставити на вогонь і довести до кипіння, але не кип'ятити (желатин має повністю розчинитися). Розлити у різні ємності (по 200 г). В одну ємність додати синій харчовий барвник, в іншу ємність додати зелений харчовий барвник.
Залити в прямокутні лотки. Остудити близько 2 годин.
Готове желе вийняти з форми і нарізати на невеликі квадратики.
Заготовлену стерлядь начинити печерицями. Черевце зашити. Рибу викласти на змащене олією деко черевцем вниз і запікати на середньому рівні близько 20 хв. Потім змастити рибу сметаною і довести у духовці до готовності. Потім охолодити.
Прикрасити рибу.
На піднос викласти по середині рибу, змастити олією, щоб вона сяяла. У листків салату відрізати нижню частину, покласти у 4 кута.
Потім із лимона вирізати кошик.
Лимон вимити, ножем зробити два надрізи з відступом приблизно 1 см зверху вниз до половини. Тепер по обидва боки від «ручки» зигзагоподібним зрізом видалити частини лимона. Лимонний кошик наповнити маслинами.
Другий лимон помити. Зрізати зі шкірки лимона поздовжні смуги, щоб лимон став смугастим. Нарізати лимон упоперек на тонкі скибочки. Приклеїти до риби.
Маслини нарізати кружечками і приклеїти за допомогою желатину.
У невелику кількість майонезу додати крохмаль. Щоб загус. Потім на кондитерський мішок одягнути насадку (зірка), викласти майонез і видавити зірочки по всій рибі.
У деякі зірочки додати червоний харчовий барвник і видавити.
Болгарський перець нарізати на невелику соломку і зробити вушка, вставити петрушку кучеряву.
Вирізати із редиски та помідора квіточки.
Потім викласти желе. Зверху на желе покласти відварені креветки.
Столы и стулья Аэро (Aero) купить - салати до святкового столу. Кухонные столы интернет магазин.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кекс з яблуками рецепт. Простые рецепты блюд.
Рецепты без выпечкиСборник кулинарных рецептов. Рецепты блюд в глиняных горшочках
Как приготовить летний салат - салат из брокколи рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Колбаса домашняя без кишокКолбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы. Рецепты колбас
Рецепты Приготовления: салат невеста рецепт.
Рецепт салат морепродукты. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Украинская кухняИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Рецепты домашнего майонеза. Рецепт домашнего приготовления майонеза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter