Стейки теріякі
- Яловичина (вирізка, порційні шматки) 2 шт.
- Імбир
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Соєвий соус 75 мл
- Вино біле сухе 75 мл
- Гірчиця
Змішати соєвий соус, вино, подрібнений часник, подрібнену цибулю, натертий на дрібній тертці корінь імбиру, мед. Отриманий соус вилити у широку ємність, у яку покласти підготовлені стейки.
Маринувати при кімнатній температурі 2-3 години. Періодично перевертати.
Промариноване м'ясо покласти на сильно розігрітий гриль. Смажити по 5-7 хвилин із кожного боку, періодично поливаючи маринадом.
Маринад довести до кипіння і варити на слабкому вогні близько 10 хвилин. Виходить густий соус. Щоб він мав однорідну консистенцію, готовий проварений соус протерти через сито.
Готові стейки порізати, полити соусом і подавати із гірчицею.
На гарнір розсипчастий білий рис.
Осетинские пироги на заказ: салаты с яблоками рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.ua рецепт торта Киевский
Натуральный рецепт от насморка - французские десерты рецепты.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.ua салат из фруктов рецепт
Майонез на молоке с яйцомПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter