Стейки під грибною шубою
- Свинина (стейк) 2 шт.
- Гриби (лисички)
- Цибуля ріпчаста
- Олія рослинна
- Сметана
- Сіль
- Перець чорний
Два свинячих чи телячих стейка відбити, посолити, поперчити і на розпеченій пательні-гриль підсмажити по 2 хв. з кожної сторони без жиру.
У деко покласти фольгу і на неї нарізати півкільцями цибулю, покласти на цибулю майонез по 1 ч. ложці.
Викласти підготовлені стейки на цибулю.
Лисички відварити й обсмажити з цибулею та сметаною. Підготовлені лисички викласти на м'ясо, закрити деко щільно фольгою і поставити в гарячу духовку на 25 хв при температурі 200 градусів.
На гарнір картопляне пюре і овочі.
Первые японские блюда рецепты тут
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты с фотографией каждого блюда www.recepti.biz.ua
Танцы-повторялки для детей - праздничный салат на новый год. Как приготовить летний салат.
Праздничные рецепты - майонез домашний. Готовим стейк.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter