Стейки із голландським соусом

ДРУГІ СТРАВИ
538 Стейки із голландським соусом
Фото - Стейки із голландським соусом
інгредієнти:
  • Печериці 400 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Бекон 30 г
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Яловичина (стейк) 4 шт.
  • Сіль
  • Перець мелений
  • Вино біле 100 мл
  • Соус 250 мл
  • Помідор 30 г

Печериці очистити і розрізати на четвертинки. Ріпчасту цибулю очистити і нашаткувати кубиками. Бекон, нарізавши тонкими скибочками, підсмажити до хрусткої скориночки у 2 ст. л. рослинної олії і викласти на паперову серветку, щоб стік зайвий жир.

У жирі, що залишився від смаження, обсмажити до золотистого кольору ріпчасту цибулю. Додати гриби і тушкувати доки не випарується вся рідина.

В олії обсмажити стейки по 2-3 хв з кожного боку. Посолити, поперчити, зняти зі сковороди і поставити у тeпле місце. Соус від смаження розвести білим вином і перемішати із голландським соусом.

Сушeні помідори, вершкове масло нарізати кубиками. Вимити базилік, листочки обскубти, порубати і додати у соус разом із помідорами і беконом. Страву розкласти по тарілках. За бажанням прикрасити базиліком.

Рецепты выпечки на рождествоКулинарные рецепты

Кулинарные рецепты торт Киевский. Торт Киевский рецепт из 4 яиц.

Рецепты салатов на любой вкус - рыбные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Деревянные развивающие игрушки - рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter