Стейки із голландським соусом
- Печериці 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Бекон 30 г
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Яловичина (стейк) 4 шт.
- Сіль
- Перець мелений
- Вино біле 100 мл
- Соус 250 мл
- Помідор 30 г
Печериці очистити і розрізати на четвертинки. Ріпчасту цибулю очистити і нашаткувати кубиками. Бекон, нарізавши тонкими скибочками, підсмажити до хрусткої скориночки у 2 ст. л. рослинної олії і викласти на паперову серветку, щоб стік зайвий жир.
У жирі, що залишився від смаження, обсмажити до золотистого кольору ріпчасту цибулю. Додати гриби і тушкувати доки не випарується вся рідина.
В олії обсмажити стейки по 2-3 хв з кожного боку. Посолити, поперчити, зняти зі сковороди і поставити у тeпле місце. Соус від смаження розвести білим вином і перемішати із голландським соусом.
Сушeні помідори, вершкове масло нарізати кубиками. Вимити базилік, листочки обскубти, порубати і додати у соус разом із помідорами і беконом. Страву розкласти по тарілках. За бажанням прикрасити базиліком.
Рецепты выпечки на рождествоКулинарные рецепты
Кулинарные рецепты торт Киевский. Торт Киевский рецепт из 4 яиц.
Рецепты салатов на любой вкус - рыбные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Деревянные развивающие игрушки - рецепты пудингов для детей. Домашняя еда в пакетиках.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter