Стейк у горіховій паніровці із соусом з авокадо
- Телятина (стейк) 2 шт.
- Яйце перепелине (жовток) 3 шт.
- Горіхи грецькі 100 г
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Масло вершкове 80 г
- Олія рослинна
- Авокадо 1 шт.
- Апельсин 1 шт.
Порубати горіхи за допомогою ножа. Можна скористатися блендером.
У жовтки додати розм'якшене вершкове масло, горіхи.
Перемішати.
Стейки обсмажити на олії на дуже гарячій сковороді з обох боків по три хвилини.
Викласти стейк на тарілку, посолити, поперчити і покласти зверху олійно-горіхову суміш.
Поставити м'ясо в розігріту до 200 градусів духовку і довести до готовності. Запікати м'ясо ще 10 хвилин, прикривши горіхи фольгою, щоб не згоріли.
Приготувати соус із авокадо та апельсина.
Половину авокадо очистити, нарізати шматочками, додати сік із половини апельсина, посолити і подрібнити у блендері до пюреобразного стану.
Дістати стейк, викласти його на тарілку, додати соус і прикрасити часточками апельсина і скибочками авокадо. Поперчити.
Кулинарные рецепты первые блюдаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт похудения в одной капсуле - салат с морепродуктами рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Доставка домашних пирогов: конфеты ирис в домашних условиях.
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна. Немецкий производитель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter