Стейк у горіховій паніровці із соусом з авокадо

ДРУГІ СТРАВИ
687 Стейк у горіховій паніровці із соусом з авокадо
Фото - Стейк у горіховій паніровці із соусом з авокадо
інгредієнти:
  • Телятина (стейк) 2 шт.
  • Яйце перепелине (жовток) 3 шт.
  • Горіхи грецькі 100 г
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Масло вершкове 80 г
  • Олія рослинна
  • Авокадо 1 шт.
  • Апельсин 1 шт.

Стейк у горіховій паніровці з соусом з авокадо інгредієнти Порубати горіхи за допомогою ножа. Можна скористатися блендером.

Стейк у горіховій паніровці з соусом з авокадо У жовтки додати розм'якшене вершкове масло, горіхи.

фото Стейк у горіховій паніровці з соусом з авокадо Перемішати.

Стейк у горіховій паніровці з соусом з авокадо Телятина Стейки обсмажити на олії на дуже гарячій сковороді з обох боків по три хвилини.

Стейк у горіховій паніровці з соусом з авокадо Яйце перепелине

Стейк у горіховій паніровці з соусом з авокадо Ореxігрецкіе Викласти стейк на тарілку, посолити, поперчити і покласти зверху олійно-горіхову суміш.

Стейк у горіховій паніровці з соусом з авокадо Перець чорний Поставити м'ясо в розігріту до 200 градусів духовку і довести до готовності. Запікати м'ясо ще 10 хвилин, прикривши горіхи фольгою, щоб не згоріли.

Стейк у горіховій паніровці з соусом з авокадо Сіль Приготувати соус із авокадо та апельсина.

Половину авокадо очистити, нарізати шматочками, додати сік із половини апельсина, посолити і подрібнити у блендері до пюреобразного стану.

Стейк у горіховій паніровці з соусом з авокадо Маслорастітельное Дістати стейк, викласти його на тарілку, додати соус і прикрасити часточками апельсина і скибочками авокадо. Поперчити.

Кулинарные рецепты первые блюдаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепт похудения в одной капсуле - салат с морепродуктами рецепт. Осетинские пироги на заказ.

Доставка домашних пирогов: конфеты ирис в домашних условиях.

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкие пластиковые окна. Немецкий производитель

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter