Стейк свинячий у цибулі
- Шийка свиняча (без кістки)
- Цибуля 6 шт.
- Вода мінеральна (із газом) 3 скл.
- Сіль
- Перець (горошком мелений)
- Приправа
- Оцет
- Соус соєвий
- Цукор
Свинину помити, обсушити серветкою і нарізати на стейки товщиною 1,5-2 см. Покласти в один шар у посудину.
Цибулю очистити, нарізати півкільцями і "пожмакати" злегка руками, щоб сік пустила.
Цибулю разом із соком змішати із м'ясом і залити мінеральною водою з газом так, щоб м'ясо було покрито.
Маринувати можна ніч у холодильнику.
Сковорідку змастити олією. Розігріти.
М'ясо вийняти і обсушити серветками, цибулю зцідити.
М'ясо обсмажити із двох сторін - стейки не повинні торкатися один одного, щоб зайвий жир стік.
Стейки покласти у форму для запікання, посолити, поперчити і приправити.
Зверху покласти товстим шаром цибулю, побризкати злегка оцтом, соєвим соусом і посипати щіпкою цукру.
Збоку у форму налити мінеральної води, щоб стейки були покриті на 2/3. Поставити у розігріту духовку при 180°С і запікати до готовності.
На гарнір салат.
Рецепты капусты пелюсткиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter