Стейк свинячий у цибулі

ДРУГІ СТРАВИ
673 Стейк свинячий у цибулі
Фото - Стейк свинячий у цибулі
інгредієнти:
  • Шийка свиняча (без кістки)
  • Цибуля 6 шт.
  • Вода мінеральна (із газом) 3 скл.
  • Сіль
  • Перець (горошком мелений)
  • Приправа
  • Оцет
  • Соус соєвий
  • Цукор

Стейк свинячий в цибулі інгредієнти

Свинину помити, обсушити серветкою і нарізати на стейки товщиною 1,5-2 см. Покласти в один шар у посудину.

 

Цибулю очистити, нарізати півкільцями і "пожмакати" злегка руками, щоб сік пустила. 

Цибулю разом із соком змішати із м'ясом і залити мінеральною водою з газом так, щоб м'ясо було покрито. 

Маринувати можна ніч у холодильнику.

Стейк свинячий в цибуліСковорідку змастити олією. Розігріти. 

М'ясо вийняти і обсушити серветками, цибулю зцідити. 

М'ясо обсмажити із двох сторін - стейки не повинні торкатися один одного, щоб зайвий жир стік.

фото Стейк свинячий в цибуліСтейки покласти у форму для запікання, посолити, поперчити і приправити.

Зверху покласти товстим шаром цибулю, побризкати злегка оцтом, соєвим соусом і посипати щіпкою цукру.

Стейк свинячий в цибулі Шийка свиняча Стейк свинячий в цибулі Цибулю

Збоку у форму налити мінеральної води, щоб стейки були покриті на 2/3. Поставити у розігріту духовку при 180°С і запікати до готовності. 

На гарнір салат. 

 

Стейк свинячий в цибулі Вода мінеральна

Рецепты капусты пелюсткиРецепты и советы. Кулинарные рецепты

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

сайт кулинарный поединок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter