Стейк сьомги ніжний
724
інгредієнти:
- Стейк сьомги 8 шт.
- Сіль
- Перець
- Лимон 0.5 шт.
- Ікра червона
- Сметана 250 мл
- Майонез 250 мл
- Кріп 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Огірок свіжий 4 шт.
Стейк сьомги або будь-якої червоної риби попередньо замаринувати в солі-перці-соку лимона хвилин на 30.
Обсмажити в гарячій олії.
При подачі полити соусом і посипати червоною ікрою.
Соус.
Сметану і майонез змішати в однакових пропорціях.
Додати перець + дрібно нарізаний кріп + тертий свіжий огірок + часник подрібнений.
Мясные салатыУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Рецепт суп гуляш www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі