Стейк сьомги "Метелик"
- Філе сьомги (на шкірі) 400 г
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Перець чилі 0.5 ч.л.
- Цукор тростинний 1 ч.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль морська
- Маслини
- Цибуля зелена
Філе сьомги розрізати гострим ножем на 2 рівні частини. Потім кожну з частин розділити ще на 2 частини, але шкіру у середині філе не розрізати. Якщо в рибі є кістки - видалити їх.
Приготувати маринад. Для цього змішати сік апельсина з соком лимона, тростинним цукром і перцем чилі. Занурити у маринад стейки і залишити на 10-15 хвилин. Потім розкрити шматочки філе "як книгу" - вийде "метелик". Обсмажити "метеликів" на розпеченій сковорідці з додаванням оливкової олії і солі по 1 хвилині з кожної сторони. Прикрасити готові стейки маслинами і цибулею.
Отбивная куриная грудка с сыромотбивная куриная
новогодние рецепты праздничных блюд
Рецепты мясных закусок с фотоМясо В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Аюрведические добавки из Индии: диетолог светлана фус сайт. Худеть полезно и легко.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter