Стейк під винним соусом
- Стейк 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Вино червоне сухе
- Сир фета (бринза) 50 г
Цибулю нарізати півкільцями, часник нарізати дрібно.
Обсмажити до м'якості і рум'яного кольору.
Залити вином і тушкувати.
Як тільки загусне, зцідити через сито.
У сотейнику розчинити в цьому соусі сир фета (бринза, обов'язково м'який).
Сіль, перець, приправи, ті що поєднуються з м'ясом.
Стейки обсмажити.
Викласти на тарілку, полити соусом, прикрасити тонко нарізаними смужками перцю.
Вкусные и простые закуски: салати та закуски.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с копченым мясом рецепт.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Закваски для йогурта Yogurton: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний йогурт Лактина.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы
Пакеты и кульки и их изготовление. Кульков алексей вячеславович.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты мясных закусок с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter