Стейк перцевий із винним соусом
- М´ясо (біфштекс) 2 шт.
- Суміш перців 3 ст.л.
- Сіль
- Вино червоне 75 мл
- Масло вершкове 50 г
- Оцет (винний) 1 ст.л.
- Олія рослинна
Шматок м'яса нарізати порційно приблизно з долоню, не товще, ніж 1,5 см і тільки упоперек волокон.
Суміш перців потовкти у ступці.
Шматки біфштекса легко відбити, не порушуючи структури, змастити олією.
Обваляти у суміші перців.
Сковороду нагріти і обсмажити на олії стейки. Смажити м'ясо на максимальному вогні з обох боків 2 хвилини, щоб утворилася скоринка, яка перешкоджає витіканню соку. Після попереднього обсмажування досмажити стейки на середньому вогні від 3 до 5 хвилин на кожній стороні. Стейки вийняти і дати їм «віддихатися».
У сковороду, де смажилося м'ясо, влити вино, випарувати наполовину.
Додати винний оцет і вершкове масло. Перемішати соус до невеликого загустіння.
Подавати із гарніром.
салаты с редькой рецепты с фото
Мясные салаты быстроИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Здесьначинки на пиццу
http://recepti.biz.ua кулинарный сайт с фотографиями рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter