Стейк із сьомги

ДРУГІ СТРАВИ
558 Стейк із сьомги
Фото - Стейк із сьомги
інгредієнти:
  • Cьомгa (cтейк)
  • Олія оливкова 50 мл
  • Лимон 0.5 шт.
  • Лайм 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Базилік (сухий)

Маринад. В олію додати сік лайма, лимона і базилік, за бажанням можна додати трохи соєвого соусу. Потім натерти стейки з двох сторін сіллю і перцем, залити маринадом і прибрати в холодильник у гермeтичній посудині хвилин на 30. 

Через півгодини, коли стейки замаринуються, їх потрібно акуратно викласти на сковорідку і обсмажити на помірному вогні по 5 хвилин з кожного боку. На сковорідку можна вилити залишки маринаду, тоді рибка не підгорить і буде ще ніжніше. Так само можна підсмажити стейк на грилі.

 

Подавати сьомгу з овочами, рисом, часточкою лайма чи лимона і соусом "Тар-тар".

Вкусные первые блюда рецепты с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Очень вкусные салаты: салат коктейль рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салаты с креветками - салат с креветками и омлетом.

Французские десерты рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Черничное варенье пятиминутка на зимуСведения об укупорке и таре для варенья

Куриный шашлык, как в ресторане - шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter