Стейк із сьомги
- Cьомгa (cтейк)
- Олія оливкова 50 мл
- Лимон 0.5 шт.
- Лайм 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Базилік (сухий)
Маринад. В олію додати сік лайма, лимона і базилік, за бажанням можна додати трохи соєвого соусу. Потім натерти стейки з двох сторін сіллю і перцем, залити маринадом і прибрати в холодильник у гермeтичній посудині хвилин на 30.
Через півгодини, коли стейки замаринуються, їх потрібно акуратно викласти на сковорідку і обсмажити на помірному вогні по 5 хвилин з кожного боку. На сковорідку можна вилити залишки маринаду, тоді рибка не підгорить і буде ще ніжніше. Так само можна підсмажити стейк на грилі.
Подавати сьомгу з овочами, рисом, часточкою лайма чи лимона і соусом "Тар-тар".
Вкусные первые блюда рецепты с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Очень вкусные салаты: салат коктейль рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салаты с креветками - салат с креветками и омлетом.
Французские десерты рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Черничное варенье пятиминутка на зимуСведения об укупорке и таре для варенья
Куриный шашлык, как в ресторане - шашлык из куриных сердец. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter