Стейк дроворуба
- Телятина (вирізка) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бекон
- Квас 150 мл
- Спеції 1 ст.л.
- Соєвий соус 2.5 ст.л.
- Цибуля порей 0.5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Олія рослинна
Змішати квас, спеції, 1 ст. л. соєвого соусу. Покласти м'ясо у маринад і залишити на 30-40 хвилин.
Приготувати соус. Цибулю порей порізати кільцями, промити і обсушити на рушнику.
У невеликій кількості олії обсмажити злегка цибулю. Додати дрібно нарізані помідори і столову ложку соєвого соусу. Посолити і поперчити. Протушкувати.
В іншій сковороді на рослинній олії обсмажити цибулю, нарізану кільцями і не розбираючи на окремі кільця.
М'ясо вийняти, злегка струсити від маринаду і обсмажити по 1-2 хвилини із кожного боку на сковороді, де смажили цибулю з додаванням 1 чайної ложки соєвого соусу.
Попередньо розігріти духовку до 200°С. На деко викласти м'ясо, цибулю і зверху тонко нарізаний бекон. Запекти у духовці хвилин 15.
Подавати із гарячим соусом та овочами.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.
Стол! Жми: страви до святкового столу.
Салат нежность с Курицей. Салат из Курицы с клюквой и карри.
Рецепт Запеканки В Мультиварке: рецепты пудингов для детей. Книга родителям: Воспитание детей.
Кульки на ялинку купитикульки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter