Стейк Діана
786
інгредієнти:
- Яловичина (антрекот) 3 шт.
- Цибуля шалот 3 шт.
- Печериці 100 г
- Часник 1 зуб.
- Масло вершкове 15 г
- Соус Ворчестерський 1 ч.л.
- Гірчиця діжонська 1 ст.л.
- Коньяк 50 мл
- Вершки 200 мл
- Олія оливкова
У антрекота обрізати жир.
Пройтися качалкою спочатку упоперек м’яса, а потім уздовж шматка.
Обсмажити із двох сторін в оливковій олії по 45 секунд, вийняти і залишити.
У сковороді, де смажилося м'ясо, обсмажити півкола цибулі шалот.
Додати печериці, часник, шматочок вершкового масла.
Додати Ворчестерський соус, діжонську гірчицю.
Усе обсмажити швидко, перемішуючи або струшуючи сковороду.
Влити коньяк і запалити.
Профламбувати.
Коли полум'я згасне, влити вершки, гарно перемішати.
Повернути стейки у соус і довести до бажаного ступеня просмажування - від 2 хвилин до 6.
техналогия приготовления плова
Праздничные первые блюдаПраздничное агентство. Праздничная компания
Яблочный штрудель с творогом http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі