Стейк Діана

ДРУГІ СТРАВИ
786 Стейк Діана
Фото - Стейк Діана
інгредієнти:
  • Яловичина (антрекот) 3 шт.
  • Цибуля шалот 3 шт.
  • Печериці 100 г
  • Часник 1 зуб.
  • Масло вершкове 15 г
  • Соус Ворчестерський 1 ч.л.
  • Гірчиця діжонська 1 ст.л.
  • Коньяк 50 мл
  • Вершки 200 мл
  • Олія оливкова

Стейк Діана / Steak Diane інгредієнти У антрекота обрізати жир.

Стейк Діана / Steak Diane Пройтися качалкою спочатку упоперек м’яса, а потім уздовж шматка.

фото Стейк Діана / Steak Diane Обсмажити із двох сторін в оливковій олії по 45 секунд, вийняти і залишити.

Стейк Діана / Steak Diane Яловичина У сковороді, де смажилося м'ясо, обсмажити півкола цибулі шалот.

Стейк Діана / Steak Diane Лук-шалот Додати печериці, часник, шматочок вершкового масла.

Стейк Діана / Steak Diane Печериці Додати Ворчестерський соус, діжонську гірчицю.

Усе обсмажити швидко, перемішуючи або струшуючи сковороду.

Стейк Діана / Steak Diane Часник Влити коньяк і запалити.

Профламбувати.

Стейк Діана / Steak Diane Маслослівочное Коли полум'я згасне, влити вершки, гарно перемішати.

Стейк Діана / Steak Diane Соус Повернути стейки у соус і довести до бажаного ступеня просмажування - від 2 хвилин до 6.

Стейк Діана / Steak Diane Горчіцa 

техналогия приготовления плова

Праздничные первые блюдаПраздничное агентство. Праздничная компания

Яблочный штрудель с творогом http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter