Стейк
- Стейк 500 г
- Імбир (корінь)
- Часник 3 зуб.
- Вино біле 150 мл
- Сіль, перець
- Горох стручковий 15 шт.
- Міні-перець 6 шт.
Вийняти стейк із холодильника за 20 хвилин до готування, щоб він нагрівся до кімнатної температури і витерти насухо.
Посипати Meat Tenderizer (пом’якшувач м'яса), поперчити.
Розігріти сковороду на великому вогні - вона повинна стати гарячою, але не диміти.
Покласти стейк на сковорідку і на сильному вогні смажити 3-4 хв із кожної сторони.
Акуратно перевернути м'ясо лопаткою. Зверху покласти зубчики часнику і шматочки імбиру, готувати ще 5-6 хв.
Залити вином і тушкувати ще 10 хв.
Перевірити готовність м'яса: акуратно натиснути на стейк кінчиком пальця. Стейк із кров'ю повинен бути м'яким і податливим, добре просмажений - твердим.
Зняти стейки зі сковороди, помістити на решітку, накрити плівкою і залишити у теплому місці на 10 хвилин. Краще довше, це дозволить йому придбати найбільший аромат і м'якість.
Поставити у мікрохвильовку і перед подачею розігріти 1-2 хв.
На гарнір - пшенична каша і стручковий зелений горох із міні-перцем.
Після варіння овочі помістити у крижану воду (вони зберігають свій колір і навіть робляться яскравішими).
Подати стейк, поливши його увареним вином, на гарячій тарілці оформити.
До стейка подати відварені овочі та салат із різних листочків, додати виноград, півяблука, обсмажені кедрові горішки.
Майонез, червоний перець, ткемалі - збити і полити салат перед подачею.
Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром - риба смажена фото.
Домашняя выпечка рецептыВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Салат австрийский рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Мебельный интернет магазин: страви до святкового столу. Мебель от производителя недорого.
Кулинарные рецепты праздничных блюдБаза рецептов. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua рецепт приготовления селедка под шубой
Рецепт домашнего печенья на смальцеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Эспрессо макиато как готовитьэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter