Стегенця, запечeні з картоплею і яблучком
- Стегенце куряче 1.5 кг
- Картопля 5 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Майонез 3 ст.л.
- Соєвий соус 5 ст.л.
- Часник
- Спеції
Стегенця порубати на 3-4 частини, картоплю почистити і порізати товстими кільцями. Приготувати маринад із майонезу, соєвого соусу, часнику і спецій. Залити ним в одній посудині і м'ясо і картоплю. Залишити маринуватися не менше, ніж на годину. Змастити форму олією і викласти всe в один шар. Нарізати часточками яблука і розкласти зверху, так, щоб закрито було всe. Поставити у духовку (200 градусів) хвилин на 40-50.
Рецепты к православным постам. Рецепты блюда поста.
Салати з ананасом куркоюсалати з ананасом
Рецепты здоровой выпечки - торты без выпечки рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. Рецепты всевозможных диет. База рецептов
Готовим со вкусом: рецепт вкусной домашней колбасы.
Рецепты юлии высоцкой видео онлайнКулинарные рецепты
Рецепт торта медовик или баня. Рецепты крема для торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter