Стегенця з картоплею
- Стегенця курячі 2 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Зелень (кріп і петрушка) 2 пуч.
- Спеції (для курки і карі) 0.5 пач.
- Сметана (20% жирності) 150 г
- Соус (класичний для шашлику) 0.5 бан.
- Сир твердий 150 г
- Картопля 12 шт.
Стегенця порубати на кілька частин.
Маринад.
Цибулю почистити, порізати півкільцями.
Зелень помити і порізати дрібно.
Додати сметану, соус для шашлику, приправи.
Додати у маринад курку і поставити в холодильник на маринування, можна поставити під прес.
Очистити картоплю і нарізати на чверті, занурити у воду для того, щоб вимити зайвий крохмаль, хвилин на 20-25.
Викласти картоплю на деко, попередньо змащене шматочком вершкового масла по краях, потім промариновану курку.
Натерти на тертці сир, посипати картоплю і курку, посолити, поперчити і поставити в духовку на 1 годину при температурі 180 градусів.
recepti.biz.uaРецепты колбас. Колбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы
recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Готовим со вкусом - рецепт ужина на скорую руку. Рецепты на романтический ужин.
Купить Печенье: рецепт домашнего печенья на смальце.
Рецепт заварного крема для наполеона. Рецепт приготовление заварного крема.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter