Стегенця з аджикою і майонезом
625
інгредієнти:
- Стегно куряче 4 шт.
- Аджика (гостра) 1.5 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
Помити, якщо треба - нарізати стегенця, укласти у миску, туди ж майонез, аджику, часник подрібнений, трохи солі. Все перемішати, маринувати хвилин 30, можна і більше.
Викласти на деко або сковороду (не змащувати) і поставити в духовку на 1 годину при 180-200 градусах. Періодично діставати (2-3 рази) та поливати стегенця жиром, який з'явиться на деко.
Рецепты С Фото на любой вкус: десерты без выпечки рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Киевский торт мороженного рецепт http://recepti.biz.ua
Лекарство от холода. Рецепт Юлии ВысоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі