Стегенця у цибулевому соусі із чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
617 Стегенця у цибулевому соусі із чорносливом
Фото - Стегенця у цибулевому соусі із чорносливом
інгредієнти:
  • Стегно куряче 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Паста томатна 200 г
  • Чорнослив 100 г
  • Сік лимона
  • Крохмаль
  • Сіль
  • Перець

У казані обсмажити цибулю, моркву до рум'яного кольору.

Додати порізаний часник, чорнослив, томатну пасту, сіль, перець, цукор, сік лимона.

 

Тушкувати на невеликому вогні хвилин 15-20. Додати у соус води стільки, щоб він покривав курку повністю.

Обсмажити стегенця до рум'яної скоринки.

Перекласти курку в соус, накрити кришкою і тушкувати до готовності, годину-півтори.

Незадовго до вимикання додати трохи крохмалю, щоб соус був погустіше.

 

Начинки для пиццы recepti.biz.ua

Кулинария рецепты вкусных салатов тут

http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты даши малаховой

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы кофейные. Кондитерские формы.

Очень вкусные пироги - пирог со шпинатом. Рецепт Кекса В Мультиварке.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter