Стегенця у цибулевому соусі із чорносливом
	
					741				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Стегно куряче 6 шт.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Морква 1 шт.
 - Часник 5 зуб.
 - Паста томатна 200 г
 - Чорнослив 100 г
 - Сік лимона
 - Крохмаль
 - Сіль
 - Перець
 
У казані обсмажити цибулю, моркву до рум'яного кольору.
Додати порізаний часник, чорнослив, томатну пасту, сіль, перець, цукор, сік лимона.
Тушкувати на невеликому вогні хвилин 15-20. Додати у соус води стільки, щоб він покривав курку повністю.
Обсмажити стегенця до рум'яної скоринки.
Перекласти курку в соус, накрити кришкою і тушкувати до готовності, годину-півтори.
Незадовго до вимикання додати трохи крохмалю, щоб соус був погустіше.
Начинки для пиццы recepti.biz.ua
Кулинария рецепты вкусных салатов тут
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты даши малаховой
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы кофейные. Кондитерские формы.
Очень вкусные пироги - пирог со шпинатом. Рецепт Кекса В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі