Стегенця у цибулевому соусі із чорносливом
628
інгредієнти:
- Стегно куряче 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Паста томатна 200 г
- Чорнослив 100 г
- Сік лимона
- Крохмаль
- Сіль
- Перець
У казані обсмажити цибулю, моркву до рум'яного кольору.
Додати порізаний часник, чорнослив, томатну пасту, сіль, перець, цукор, сік лимона.
Тушкувати на невеликому вогні хвилин 15-20. Додати у соус води стільки, щоб він покривав курку повністю.
Обсмажити стегенця до рум'яної скоринки.
Перекласти курку в соус, накрити кришкою і тушкувати до готовності, годину-півтори.
Незадовго до вимикання додати трохи крохмалю, щоб соус був погустіше.
Начинки для пиццы recepti.biz.ua
Кулинария рецепты вкусных салатов тут
http://recepti.biz.ua кулинарные рецепты даши малаховой
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кексы кофейные. Кондитерские формы.
Очень вкусные пироги - пирог со шпинатом. Рецепт Кекса В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі