Стегенця цесарки із картоплею та розмарином

ДРУГІ СТРАВИ
721 Стегенця цесарки із картоплею та розмарином
Фото - Стегенця цесарки із картоплею та розмарином
інгредієнти:
  • Цесарка (стегенце) 4 шт.
  • Картопля 800 г
  • Розмарин (гілочка)
  • Часник 4 зуб.
  • Олія рослинна
  • Сіль

Стегенця цесарки з картоплею та розмарином інгредієнти Почистити картоплю, вимити і нарізати на кружечки. Почистити часник. 1 зубчик часнику трохи роздавити. У сковороду налити 2 ст. ложки рослинної олії, покласти зубчик часнику розчавленого, залишити на 5 хвилин на повільному вогні. Вийняти часник. Зробити вогонь сильним і обсмажити з усіх боків стегенця цесарки 4-5 хвилин.

Вийняти м'ясо зі сковороди, покласти стегенця на тарілку, покриту паперовою серветкою (щоб "прибрати" надлишки олії).

Стегенця цесарки з картоплею та розмарином На цю ж сковороду викласти картоплю, 4 гілочки розмарину, 3 зубчики часнику. "Підрум'янити" картоплю.

У глибоку форму викласти картоплю, розмарин, часник і стегенця цесарки.

Поставити всe у заздалегідь розігріту духовку на 1 годину при температурі 160°С. Потім посолити і підвищити температуру до 200°С, залишити щe на 20 хвилин (або до золотистого кольору).

 

Рецепт сирника з макомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Ищете диетические рецепты? Узнай: рецепты без выпечки. Рецепты здоровой выпечки.

Рецепты пудингов для детейУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото.

Рецепт салата из морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты Приготовления: рецепт приготовления мяса дикого кабана.

Детские торты. Акция: крем для торта для украшения. Украшение тортов.