Стегенця цесарки із картоплею та розмарином
- Цесарка (стегенце) 4 шт.
- Картопля 800 г
- Розмарин (гілочка)
- Часник 4 зуб.
- Олія рослинна
- Сіль
Почистити картоплю, вимити і нарізати на кружечки. Почистити часник. 1 зубчик часнику трохи роздавити. У сковороду налити 2 ст. ложки рослинної олії, покласти зубчик часнику розчавленого, залишити на 5 хвилин на повільному вогні. Вийняти часник. Зробити вогонь сильним і обсмажити з усіх боків стегенця цесарки 4-5 хвилин.
Вийняти м'ясо зі сковороди, покласти стегенця на тарілку, покриту паперовою серветкою (щоб "прибрати" надлишки олії).
На цю ж сковороду викласти картоплю, 4 гілочки розмарину, 3 зубчики часнику. "Підрум'янити" картоплю.
У глибоку форму викласти картоплю, розмарин, часник і стегенця цесарки.
Поставити всe у заздалегідь розігріту духовку на 1 годину при температурі 160°С. Потім посолити і підвищити температуру до 200°С, залишити щe на 20 хвилин (або до золотистого кольору).
Рецепт сирника з макомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Ищете диетические рецепты? Узнай: рецепты без выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
Рецепты пудингов для детейУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото.
Рецепт салата из морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты Приготовления: рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Детские торты. Акция: крем для торта для украшения. Украшение тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter