Стегенця по-китайськи
- Гриби шиї-таке сушені
- Гомілка куряча (стегно)
- Цибуля ріпчаста
- Зелень
- Шафран
- Соєвий соус
- Мeд
- Імбир (сушений)
- Перець
За дві години до приготування замочити у невеликій кількості підсоленої води жменю сушених грибів шиї-таке.
Замочити у теплій воді маленьку щіпку шафрану.
Видалити із гомілок кісточки, нарізати цибулю та гриби.
Обсмажити цибулю з грибами, посолити начинку.
Додати до начинки дрібно посічену зелень.
Додати до шафрану мед і трохи затемнити соєвим соусом, ретельно розмішати до розчинення меду.
Обваляти гомілки у соусі, наповнити начинкою, посолити, поперчити, посипати меленим сушеним імбиром та іншими спеціями, смажити у духовці або на сковороді.
Якщо соус залишився, можна змастити напівготові гомілки ще раз.
Залы для мероприятий до 1000 чел: лучшие блюда для фуршета. Топ 10 лучших ресторанов СПб.
Кексы и маффины рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
приготовление йогурта в термосе
Салаты с апельсинами рецептыОригинальные рецепты салатов - на сайте
Рецепты салатов из морепродуктов recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter