Стегенця мариновані у воді
- Стегно куряче
- Цибуля 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Панірування
Зняти зі стегенець шкіру.
Очищені гомілки занурити у теплу солону воду.
Додати у воду натерту на великій тертці цибулину і два-три подрібнені зубці часнику.
Залишити у воді на півгодини.
Із гомілок видалити цибулю і часник, викласти на чисту серветку, щоб зійшла зайва волога, потім по черзі обваляти у кукурудзяному борошні. Якщо використовувати звичайне, після обвалювання у борошні занурити гомілки у збите яйце і запанірувати сухарями.
Обсмажити запаніровані гомілки у напівфритюрі, нагрівши олію до помірних температур - щоб не бризкало, щоб не горіло панірування і щоб гомілки дійшли до кондиції не раніше, ніж зарум'яниться панірування.
Салати з сьомгоюсалати з сьомгою
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Французская кухня рецепты. Французская кухня рецепты жульен.
Срочное фото. Срочная полиграфия - салаты с фото. Готовим со вкусом.
Психолог - частная практика: психолог лариса ренар.
Кофеварки эспрессо espresso Bosch de longhi Siemens roventa http://recepti.biz.ua
Список форумов кулинарных сайтовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter