Стегенця із апельсинами і ріпчастою цибулею
- Стегенце куряче 4 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Апельсин 2 шт.
- Перець запашний (горошком) 4 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Гвоздика 2 шт.
- Ялівець (ягоди) 2 шт.
- Кориця (мелена) 0.5 ч.л.
- Спеції (сіль, перець чорний горошком)
- Масло вершкове 1 ст.л.
Підготувати стегенця: розділити по суглобах на дві частини, видалити зайвий жир, промити.
В 1 л підсоленої води додати гвоздику, запашний і чорний перець, корицю, ялівець і проварити кілька хвилин.
У киплячу воду додати 1 цибулину і моркву, нарізані на великі шматочки, нарізану білу частину порею. Додати стегенця і варити на невеликому вогні 25-30 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варіння додати лавруовий лист.
3 цибулини нарізати пів- або чвертькільцями і обсмажити до золотистого кольору.
Курочку вийняти з бульйону, злегка обсушити серветкою і викласти на розігріту з вершковим маслом сковороду. Бульйон процідити і можна використовувати для приготування супу або соусу.
Обсмажити курочку до золотистої скоринки.
Подавати курочку зі скибочками апельсинів і смаженою цибулею. Гарнір - відварений рис. Прикрасити зеленню і смужками цедри.
Безумно вкусные рецепты блюд - рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.
Рецепт салата белочкаКулинарные рецепты
Готовим со вкусом - рецепты новогодних блюд. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Праздничные новогодние блюда. Блюда новогоднего праздничного стола.
Рецепт торт медовик форум recepti.biz.ua
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты из редьки. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Апельсиновый салат с Курицей: рецепты с филе курицы с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: салат гурман рецепт фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter