Стегенця
- Стегно куряче 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
Видалити кісточку зі стегенця.
Підготовлене філе посолити, поперчити. Можна приправити травами.
Моркву нарізати довгими брусочками, часник пластинами. Викласти на філе, згорнути рулетом.
Щільно загорнути кожен рулетик у фольгу і опустити в киплячу, підсолену воду на 20-30 хвилин.
Після закінчення часу вийняти рулетики, звільнити їх від фольги.
Щоб отримати хрустку скоринку - помістити рулетики на кілька хвилин під розігрітий гриль.
Рецепты для пекарни: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Мультиварки для выпечки - пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
recepti.biz.uaпесочный пирог с яблоками
Рецепты тортов: рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт индийской кухни. Рецепты индийской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter