Стегенце
- Стегенце 4 шт.
- Часник 6 зуб.
- Кріп 1 пуч.
- Сметана 150 мл
- Сіль
- Перець
Стегенця помити і злегка обсушити.
Зробити надріз уздовж стегенця по кістці.
Обережно вирізати кісточку.
Викласти підготовлені стегенця на розігріту сковорідку і обсмажити з обох сторін. Посолити. Поперчити.
Очистити часник.
Нарізати кріп.
Вичавити часник.
Додати кріп, сметану і сіль.
Коли стегенця підрум'янилися і практично готові - викласти сметанно-часниковий соус на кожен шматочок, накрити кришкою і тримати хвилин 5 на маленькому вогні.
Арахисовое масло рецепт видеоВкусные творожные пироги, запеканки с изюмом и фруктами. Пошаговые рецепты
recepti.biz.uaПроизводство соусов
ТутКулинарные рецепты
Рецепты пасхи в хлебопечке кенвудРецепты и советы
recepti.biz Рецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter