Ставрида по-японськи

ДРУГІ СТРАВИ
704 Ставрида по-японськи
Фото - Ставрида по-японськи
інгредієнти:
  • Ставрида 1 шт.
  • Шпинат 250 г
  • Сметана 150 г
  • Апельсин 1 шт.
  • Сік лимонний
  • Сир твердий (Голландський) 150 г
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Зелень
  • Спеції (чорний перець, базилік, кмин, коріандр, середземноморські трави, материнка)
  • Сіль

Ставрида по-японськи інгредієнти Ставриду помити, почистити і нарізати упоперек тушки на великі шматочки-стейки.

Ставрида по-японськи Збризнути рибку лимонним соком.

фото Ставрида по-японськи Шпинат і зелень злегка підсмажити на вершковому маслі.

Ставрида по-японськи Ставрида Змішати спеції із сіллю і натерти шматочки ставриди цією сумішшю.

Ставрида по-японськи Шпинат На дно форми для запікання викласти підсмажений шпинат.

Ставрида по-японськи Сметана Потім рибу.

Ставрида по-японськи Апельсин Залити сметаною.

Ставрида по-японськи Сік лимонний Апельсин нарізати півкільцями і покласти на кожен шматочок ставриди.

Ставрида по-японськи Сир твердий Сир натерти на дрібній тертці і посипати рибку зверху, так, щоб при запіканні вийшла красива рум'яна кірочка.

Ставрида по-японськи Масло вершкове Запікати у духовці при температурі 180-200 градусів до готовності.

Ставрида по-японськи Зелень

ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов

http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

как приготовить крем для украшения торта

Рецепты с филе курицы с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Майонез своими руками без яицПроизводство майонеза, масла

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - простые рецепты десертов без выпечки с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter