Ставрида по-японськи
- Ставрида 1 шт.
- Шпинат 250 г
- Сметана 150 г
- Апельсин 1 шт.
- Сік лимонний
- Сир твердий (Голландський) 150 г
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Зелень
- Спеції (чорний перець, базилік, кмин, коріандр, середземноморські трави, материнка)
- Сіль
Ставриду помити, почистити і нарізати упоперек тушки на великі шматочки-стейки.
Збризнути рибку лимонним соком.
Шпинат і зелень злегка підсмажити на вершковому маслі.
Змішати спеції із сіллю і натерти шматочки ставриди цією сумішшю.
На дно форми для запікання викласти підсмажений шпинат.
Потім рибу.
Залити сметаною.
Апельсин нарізати півкільцями і покласти на кожен шматочок ставриди.
Сир натерти на дрібній тертці і посипати рибку зверху, так, щоб при запіканні вийшла красива рум'яна кірочка.
Запікати у духовці при температурі 180-200 градусів до готовності.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
как приготовить крем для украшения торта
Рецепты с филе курицы с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Майонез своими руками без яицПроизводство майонеза, масла
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter