Спецофай
- Ковбаска домашня (луканіка, сальсічія) 600 г
- Перець зелений солодкий 5 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Помідор (у власному соку) 400 г
- Паприка солодка 1 ч.л.
Перець і ковбаски нарізати кільцями не тонкими.
Розігріти на сковороді 2 столові ложки оливкової олії, додати зубчик часнику і злегка присмажити (не до чорноти), слідом додати перець і спасерувати 5 хвилин. Відставити сковороду із перцем у сторону.
У сотейнику розігріти 1 столову ложку олії, покласти дрібно нарізану цибулю, трохи підрум'янити і зверху викласти ковбаски, перемішати і обсмажити до готовності. У томат додати паприку, орегано, сіль, Табаско.
Вилити томат у ковбаски, туди ж слідом відправити підсмажений перець. Розмішати і тушкувати хвилин 5. Наприкінці додати дрібно різану петрушку.
Торты без выпечки с творогом и фруктамиВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты салатов. Читай на
http://recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter