Спецофаі
- Ковбаска (домашня) 500 г
- Перець болгарський (червоний і зелений) 8 шт.
- Часник
- Перець чорний
- Сіль
- Олія оливкова
- Томатна паста 1 ст.л.
Перець промити, просушити паперовим рушником. Видалити плодоніжки і насіннєві коробки.
Нарізати кожен перець на 2-3 частини упоперек.
В оливковій олії злегка підсмажити очищений і нарізаний на довгасті скибочки часник.
Додати нарізаний перець.
Обсмажити перець в олії до м'якості.
Домашні ковбаски нарізати на невеликі брусочки.
Ковбаски додати до перцю і трохи обсмажити.
Додати томатну пасту, посолити і поперчити, додати трохи води (можна сухе біле вино) і залишити на невеликому вогні до повної готовності (до повного випаровування рідини).
Рецепт салата курица в перьяхКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Салаты в стаканеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салат креветки авокадо. Рецепты салат авокадо.
Рыбные салаты с семгой www.recepti.biz.ua
Рецепт Холодные закуски вкусно и простоВкусные быстрые и простые рецепты Закусок
Салат змея фото рецепт тут
http://recepti.biz.ua салат мимоза яблоко
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter