Спаржева квасоля в соусі
- Квасоля (стручкова) 500 г
- Сметана 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Спеції
- Масло вершкове 50 г
Вимиту квасолю порізати на частини приблизно довжиною 2-3 см. Викласти в каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь. Посолити і варити квасолю до готовності, приблизно 10-15 хвилин.
Цибулю порізати дрібними кубиками і пасерувати на рослинній олії.
Квасолю злити і викласти в сковороду з цибулею. Додати сметану. Все добре перемішати. Залишити на слабкому вогні приблизно на 2 хвилини.
У кінці додати часник, сіль і спеції. Все ще раз добре перемішати.
Салати з шинкоюсалати з шинкою
Рецепт торта бисквит с фруктамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты приготовления блюд: сирник рецепти фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты праздничных закусок с фото. Мультиварка Philips.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Рецепт торт наполеон классическийПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter