Спаржева квасоля тушкована з овочами в томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1210 Спаржева квасоля тушкована з овочами в томатному соусі
Фото - Спаржева квасоля тушкована з овочами в томатному соусі
інгредієнти:
  • Квасоля спаржева 200 г
  • Кабачoк 1 шт.
  • Капуста білоголова 200 г
  • Цибуля ріпчаста 6 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Сік томатний 1 скл.
  • Спеції

Цибулю нарізати кільцями, моркву теж.

 

 

 

 

Квасолю очистити від хвостиків, нарізати на шматочки і зварити (після кипіння 5 хвилин).

Кабачок почистити й нарізати кубиками, перець соломкою, капусту дрібно нашаткувати.

На сковороду з високими бортами влити достатню кількість соняшникової олії, розігріти і обсмажити цибулю, як тільки кільця цибулі почнуть самостійно розпадатися, смажити ще 2 хвилини.

Додати моркву і обсмажити 5 хвилин.

Потім квасолю - 10 хвилин.

Кабачок - 10 хвилин.

Капусту з перцем - 15 хвилин.

Влити склянку томатного соку і тушкувати 5 хвилин, додати спеції. Тушкувати до готовності (хвилин 25-30). 

 

 

рождественские блюда рецепты

Кулинарные рецепты фотографиямиКулинарные рецепты

recepti.biz Кафе-ресторан тайской кухни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter