Спаржева квасоля тушкована з овочами в томатному соусі
1210
інгредієнти:
- Квасоля спаржева 200 г
- Кабачoк 1 шт.
- Капуста білоголова 200 г
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Сік томатний 1 скл.
- Спеції
Цибулю нарізати кільцями, моркву теж.
Квасолю очистити від хвостиків, нарізати на шматочки і зварити (після кипіння 5 хвилин).
Кабачок почистити й нарізати кубиками, перець соломкою, капусту дрібно нашаткувати.
На сковороду з високими бортами влити достатню кількість соняшникової олії, розігріти і обсмажити цибулю, як тільки кільця цибулі почнуть самостійно розпадатися, смажити ще 2 хвилини.
Додати моркву і обсмажити 5 хвилин.
Потім квасолю - 10 хвилин.
Кабачок - 10 хвилин.
Капусту з перцем - 15 хвилин.
Влити склянку томатного соку і тушкувати 5 хвилин, додати спеції. Тушкувати до готовності (хвилин 25-30).
Кулинарные рецепты фотографиямиКулинарные рецепты
recepti.biz Кафе-ресторан тайской кухни
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі