Спаржа з цибулею
747
інгредієнти:
- Спаржа 400 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Спаржу відварити в підсоленій воді хвилин 5. Злити воду і дати спаржі стекти. Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на рослинній олії до прозорості. Спаржу теж обсмажити на середньому вогні хвилин 5-7, додати підсмажену цибулю, посолити, поперчити, і все разом просмажити ще хвилин 5.
Мультиварка Philips: изысканные рецепты французской кухни.
Кульков евгений николаевич. Кульков олег 1978 екатеренбург.
Скачать рецепты праздничных блюд. Праздничный стол рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі