Спагетті з печерицями "Гриб & Лайм"
- Печериці свіжі 300 г
- Лайм 1 шт
- Часник 2 зуб.
- Розмарин (гілочка) 1 шт
- Сіль (за смаком)
- Білий перець (за смаком)
- Оливкова олія (для смаження і маринаду) 3 ст.л.
- Спагетті (залежно від апетиту їдців) 0.5 пач.
Печериці нарізати великими шматочками. Я різала на 4 частини.
Видавити сік лайма. Можна використовувати і лимон, але лайм надає свою неповторну нотку.
Натерти цедру лайма. Із половинки буде достатньо.
Посолити і поперчити білим перцем - за смаком.
Збризкати трохи оливковою олією.
Я маринувала в пластиковому контейнері, тому мені зручно було перемішати, просто накривши кришкою і струшуючи контейнер. Залишити маринуватися мінімум на годину.
Через годину, розігріти оливкове масло. І одночасно поставити варитися спагетті. Я варю їх у підсоленій воді, з додаванням оливкової олії. Спагетті в мене абсолютно пісні, у складі вказані тільки борошно, сіль і вода. Коли вони зваряться, відкинути їх на друшляк і скропити оливковою олією.
Не даючи сильно розжариться, відразу, вкинути в масло, крупно нарізаний часник. Його обсмажити до золотистої скоринки і вийняти. Він потрібен тільки для аромату.
Обсмажити гриби в цій олії до рум'яного кольору.
Подавати зі спагеті, прикрасивши зеленню.
СМАЧНОГО!
recepti.biz.uaРецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з мясом. Рецепты Приготовления.
Готовим со вкусом: кулинарные сайты. Повар на мероприятие.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter