Спагеті з печерицями та авокадо
- Спагеті (вага сухих) 300 г
- Авокадо 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби печериці (свіжі) 200 г
- Помідор 1 шт.
- Оливки чорні (без кісточок) 10 шт.
- Олія оливкова
- Спеції (сіль, перець)
- Часник 1 зуб.
Ріпчасту цибулю нарізати соломкою, часник дрібно нарізати, обсмажити все це на оливковій олії (можна на рослинній без запаху). Відразу поставити воду для спагеті.
Додати шампіньйони, нарізані соломкою. Обсмажити хвилини 3 все разом на сильному вогні.
Стиглий авокадо нарізати великою соломкою.
Додати нарізаний помідор. Тушкуємо все разом хвилини 3.
У киплячу воду додати трохи оливкової олії, посолити за смаком. Варити спагеті до улюбленого Вами стану.
До овочів додати оливки, нарізані кружальцями. Трохи залишити для прикраси.
Готове спагеті відкидаємо на друшлак, трохи води залишаємо, викладаємо в сковорідку до овочів. Якщо здасться сухо, додати залишену воду із спагеті.
Добре все перемішуємо.
Подаємо прикрасивши оливками.
Кекс столичный рецептУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter